skip to Main Content

Heattec®

Heattec is een toonaangevende leverancier en ontwerper van industriële oven- en branderinstallaties. Ze bieden een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van alle aspecten van warmte- en verbrandingstechnologie. Het is een reputatie gebaseerd op de expertise en knowhow van verschillende voormalige Nederlandse toonaangevende ovenbouwers. Aangepast ontwerp van warmtebehandelingsapparatuur speelt een belangrijke rol in de filosofie van het bedrijf.
Ze zijn onder andere importeur van Bentone voorzetbranders.

ATAG

Verwarming legt de focus op waterstof: Ontwikkelingstrajecten rondom bijmenging van waterstof, hoger dan de huidige CE normering toelaat, zijn ingezet. Dit heeft ertoe geleid dat ATAG Verwarming als eerste CV-ketel fabrikant door KIWA gecertificeerd is voor 30% waterstof bijmenging aan aardgas in een CV-ketel. ATAG is binnen ARISTON Thermo Group aangewezen om de waterstof ontwikkelingen te leiden.

Power on

Eigenaar Bas Bokkinga is met Tieluk de samenwerking aangegaan voor de verkoop van de Tieluk Hydrogen installatie, in zijn klantenkring is menigeen geïnteresseerd in het verwarmen van bestaande gebouwen met behulp van waterstof om zo het gebruik van aardgas te verminderen en daarmee ook de uitstoot van CO2 te verlag

Contact

Tieluk B.V.
Archimedesweg 7
8912 AK Leeuwarden
tel: 058-2030360
info@tieluk.nl

Facebook

Back To Top