skip to Main Content

 

Op 23 september 2016 krijgen wij het positieve bericht dat de subsidie (VIA  2016) is toegewezen voor een bedrag van € 100.000,=

We zijn enthousiast nu kunnen we eindelijk de prototypes gaan bouwen waar we de afgelopen maanden zoveel over gesproken hebben, deze tijd heeft ons in de gelegenheid gesteld om nu goed doordacht van start te gaan.

Inhoud van het project:

We hebben een proef installatie op waterstof draaien, die op dit moment 50% gas kan reduceren. Om een commerciele installatie te kunnen maken zullen we een meer professioneler prototype moeten bouwen en deze uitvoerig testen. Daarnaast willen we de waterstof generator in prototype op verschillende vermogens bouwen en daarbij kijken bij welk vermogen het beste rendement kan worden behaald. Ook zal contact worden gezocht met CV leveranciers om mogelijke samenwerking te bespreken. Op het moment dat de prototypes voor de vermogens 30/40 kW , 80/100 kW en 500 kW in testopstelling zijn getest worden er projecten gezocht om pilot projecten mee te draaien. Doel is om aan het eind van de periode een stabiele en bedrijfszekere waterstof generator te kunnen maken en deze te kunnen koppelen aan bestaande of in combinatie met nieuwe cv installaties.

Contact

Tieluk B.V.
Archimedesweg 7
8912 AK Leeuwarden
tel: 058-2030360
info@tieluk.nl

Facebook

Back To Top